tonhalkrém pirítóssal
Amire szükséged lesz hozzá:
1 kisebb tál, 1 villa, 1 éles kés és egy vágódeszka
Hozzávalók:
1 db 185g-os olaj tonhal konzerv
1/2 lila hagyma, vagy 2 szál új hagyma
2 evőkanál majonéz
kb 8 szelet kenyér
A tonhalról öntsd le az olajat és szed ki a tálba, majd nyomkodd szét a villával. Pucold meg a hagymát, vagy a hagymákat és vágd apró darabokra, majd keverd hozzá a tonhalhoz. Jöhet rá a majonéz és azzal is keverd össze alaposan.
Nem kell hozzá semmilyen más fűszer.
Ízlés dolga, hogy ki mennyire szereti hagymásan,akár a fél lila hagymát, akár a 2 szál új hagymát választod, mindkettővel nagyon finom, vagy ha úgy szereted össze is keverheted a hagymákat.
Ha valaki nem szereti annyira a majonézt, kipróbálhatja 2 evőkanál tejföllel és 1 teáskanál majonézzel, vagy majonéz helyett tehet a tejfölbe 1 kis kanál mustárt is.
A végén semmi más dolgod nincs, mint megpirítsd a kenyereket és mehet rá a krém.
Jó étvágyat